Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe USB temperatuurrecorder

Shanghai Cydiance heeft onlangs een nieuwe recorder gentroduceerd, waarmee op basis van USB-technologie de temperatuur tijdens transport kan worden gecontroleerd. De recorder is compatibel met het nieuwe managementsysteem Cydiance Book en kan zowel PDF- als CSV-documenten tegelijkertijd aanmaken. Hierdoor kan aan de hand van deze temperatuurrecorder een geavanceerde analyse worden uitgevoerd.


De Cydiance C1+ temperatuurrecorder

De Cydiance C1+ is  een verbeterde versie van de Cydiance C1-recorder. De temperatuurrecorder is bedoeld voor eenmalig gebruik en is geschikt voor het controleren van de temperatuur van zowel verse AGF als van diepvriesproducten als vlees en ijs. De recorder kan temperaturen bijhouden van -30C tot 70C.

De Cydiance C1+ lijkt op temperatuurrecorders die Cydiance eerder op de markt heeft gebracht. Naast dat de Cydiance C1+ gelijktijdig PDF- en CSV-documenten aan kan maken is de temperatuurrecorder ook gemakkelijker in het gebruik. Het is bijvoorbeeld niet meer nodig om software te downloaden, voordat de recorder in gebruik kan worden genomen. Niet alleen zorgt dit voor nauwkeurigere informatie, maar bespaart dit ook tijd.


Tina Sun, Marketing Director
Cydiance Technology Co.,Ltd
Tel:  +86  21 6034 8000

Publicatiedatum: 7-2-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: