Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eenvoudig, voordelig en efficient

Nieuw mechanisme om val van lading in palletwagens te voorkomen

Er is een apparaat op de markt gebracht dat de lading van pallets beschermt. Een praktisch en voordelig hulpmiddel, zodat operators de pallets makkelijk door het magazijn of de groothandel kunnen verplaatsen zonder dat de lading eraf kan vallen. Het is een met de hand bediend mechanisme dat de lading vasthoudt en stabiliseert.



"Er zijn tal van manieren bekend om pallets te vervoeren, zoals de klassieke elektrische pallettrucks of vorkheftrucks. Ook zijn er verschillende handmatige mechanismen om pallets te verplaatsen. In alle gevallen wordt de lading niet aan de zijkanten beschermd, waardoor deze er tijdens het vervoer mogelijk van af valt. Daarom is het wenselijk om over een hulpmiddel te beschikken dat de lading van beide zijkanten vasthoudt. Dit apparaat kan zich aan alle afmetingen van ladingen aanpassen'', legt Carlos Margalef uit.



Het eenvoudige maar efficiƫnte hulpmiddel, uitgevonden door Carlos Margalef, biedt een oplossing voor dit probleem. De tijd die er nodig is voor het verplaatsen van pallets wordt aanzienlijk verminderd. Ook is er geen assistentie van anderen bij de verplaatsing meer nodig, die de lading aan de zijkant beschermen. Hiermee wordt het gevaar dat dit voor hen betekent, voorkomen.

"Ik heb dit systeem in de eerste plaats voor mijzelf ontwikkeld. Als arbeider in deze sector zie ik vaak dat dozen van de pallets vallen. Dit is zowel hinderlijk als gevaarlijk. Omdat het apparaat voor mij prima werkt, heb ik besloten om het te patenteren. Binnenkort zal het op grotere schaal geproduceerd worden.''

Voor meer informatie:
Carlos Margalef
T: +34 654 33 40 63
jcmargalef@gmail.com


Publicatiedatum: