Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerrit Tijhof, Sismatec:

"Topsealen levert veel voordelen op"

Ook dit jaar is Sismatec weer te vinden op de Fruitlogistica in Berlijn met onze topsealmachines van PROSEAL. "Van de relatief kleine semi-automatische GTR tot de grote en snelle GT6 is innovatie, degelijkheid, betrouwbaarheid en snelheid een kenmerkende overeenkomst.



"Op de beurs presenteren wij de GT4s en een kleine handsealmachine de TT-E. De PROSEAL GT4s is een automatische traysealer met een hoge capaciteit. Ontworpen om de kosten op arbeid te minimaliseren. Een "single lane" GT4s machine is in staat om meer dan 120 verpakkingen per minuut te sealen", vertelt Gerrit Tijhof.

Wij zorgen ervoor dat het 'up- en down stream equipment' wordt geïntegreerd. Topsealen levert veel voordelen op. Het bespaart in ieder geval materiaal en tijd, is beter te labelen, kan efficiënter worden ingepakt en geeft een goede presentatie", besluit Gerrit.


Hal 7.1, stand B-04

Voor meer informatie:
Gerrit Tijhof
Sismatic
Postbus 441 – 7600 AK Almelo
Twentepoort Oost 8 - 7609 RG Almelo
T.: 0031 (0)546 874111 (alg)
W.: www.sismatec.nl