Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jaguacy rondt exportplanning 2018 af tijdens Fruit Logistica

Jaguacy Brasil vermarkt al meer dan veertig jaar avocado's op de binnen- en buitenlandse markt en is de grootste avocadoteler in Brazilië.

Het familiebedrijf Jaguacy was ooit een pionier op het gebied van de Hass-teelt in Brazilië. Na een reorganisatie binnen het bedrijf deed de mogelijkheid zich voor om het bedrijfs-DNA door te voeren in het Jaguacy merk. Vandaag de dag teelt het bedrijf jaarlijks 7.000 ton (2017) Hass avocado's, produceert het daarnaast diepgevroren pulp voor de verwerkende sector en is het in staat om aan de vraag binnen alle marktsegmenten te beantwoorden.

"Jaguacy heeft zich ontwikkeld tot een avocadospecialist en hier staan wij ook om bekend," vertelt Lígia Falanghe Carvalho, marketingdirecteur van Jaguacy Brasil. 

Sinds vijf jaar is Jaguacy Brasil sterk vertegenwoordigd op internationale vakbeurzen. De deelname van Jaguacy aan Fruit Logistica in 2018 is te danken aan de samenwerking met Abrafrutas dat Braziliaanse fruitexporteurs promoot via het programma Frutas do Brasil. De stand van Jaguacy is te vinden in Hal 25-C, stand 14. Tijdens deze beurs wil Jaguacy van de gelegenheid gebruikmaken om haar exportplanning 2018 voor de Europese markt en Rusland af te ronden. 

Dat Jaguacy haar rol als avocadospecialist serieus neemt, is te zien in de nieuwe bedrijfsvideo die al op YouTube te bekijken is. 

Jaguacy
Jaguacy is gevestigd in het grootste avocadoteeltgebied van Brazilië waar het haar specialiteit, de Hass avocado, teelt. Naast de binnenlandse markt bereiken de avocado's van Jaguacy ruim dertig landen wereldwijd. In 2017 ontving het bedrijf als eerste biologische Hass-teler het IBD-certificaat. 



Voor meer informatie:
Ron Jongejan
Jaguacy Holland BV
Honderdland 312
2676 LV Maasdijk
Tel: +31 174 820265
Fax: +31 174 820399
info@jaguacy.nl
www.jaguacy.nl
Publicatiedatum: