Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BluRoad

Realtime monitoring oplossing op maat

De Pools-Franse onderneming BluLog heeft een nieuwe oplossing ontwikkeld binnen haar lijn temperatuur-monitoring systemen dat de naam BluRoad heeft gekregen. Het systeem wordt aangepast aan de behoeften van de gebruiker en verstrekt iedere minuut temperatuurgegevens. Het bestaat uit temperatuursensoren die in de koelruimte en de hub of gateway, in de cabine van de vrachtwagen of het logistiek centrum zijn geplaatst. Vanaf hier worden de gegevens in de cloud opgeslagen.

"Het idee is om klanten een systeem te bieden dat het mogelijk maakt realtime te monitoren en hun hele meetgeschiedenis in te zien. Afhankelijk van de eisen kan er gekozen worden voor diverse opties," vertelt Daria Roszcyk van BluLog. 



"Het is belangrijk te vermelden dat onze systemen geïntegreerd kunnen worden in de bestaande infrastructuur die in de vrachtwagens gebruikt wordt en aangepast kunnen worden aan de individuele eisen van de gebruiker. De nauwkeurigheid van onze oplossing bedraagt ongeveer 0,2 graden Celsius voor het temperatuurbereik van 0 tot 30 graden Celsius, en 0,4 graden Celsius voor het overige bereik. Het centrale databasissysteem maakt het voor onze klanten mogelijk om de ontvangen gegevens eenvoudig op te slaan en te beheren en grafieken en rapportages te raadplegen."


Voor meer informatie:
Daria Roszczyk-Krowicka
BluLog
Tel: +48 668 398 684
daria.roszczyk@blulog.eu
Publicatiedatum: