Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Zinderende finale Ice Kart Challenge De Groot van Dommele

AGF-detaillisten meten krachten op het ijs

Gisteravond was de finale van de Ice Kart Challenge van De Groot van Dommele. Het was een spannende avond. De strijd ging tussen de twaalf snelste coureurs die waren overgebleven uit de drie voorronden. Op voorhand waren het daardoor allemaal winnaars. 


De finalisten hebben er zin inHet verkoopteam van De Groot van Dommele was uiteraard van de partij. 'Dakar piloot' William de Groot, die niet onbekend is met 'snelheid', was speciaal afgereisd om de deelnemers mee aan te moedigen. Hij verzorgde samen met Rene van Dommele en Andries van den Bogert de prijsuitreiking.   De podiumplaatsen werden bezet door klanten uit drie verschillende provincies. Op de derde plaats eindigde Marijn van de Gezonde Tafel uit Breda. Op de tweede plaats eindigde  Mike van Mike's fruit uit 's Heer Hendrikskinderen. Johan van Janssen Groente en Fruit werd de kampioen van de De Groot van Dommele Ice Kart Challenge 17/18.  


De prijsuitreiking. V.l.n.r.: Mike, Johan, Marijn en William

De uitzinnige finalisten konden het niet laten om toch nog van gedachten te wisselen over de dagelijkse business:  AGF! Voor meer informatie:
De Groot van DommelePublicatiedatum: 18-1-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: