Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe krimpverpakkingsmachine voor ronde AGF

De Redpack NTS-BMR is een op maat gemaakte machine voor het in krimpfolie verpakken van ronde producten zoals rode en witte kool. Dankzij de diverse functies kan met deze machine een hogere productiecyclus worden bereikt dan met andere soortgelijke machines, terwijl het verpakkingsresultaat uitmuntend blijft, beweert de fabrikant. Redpack NTS-BMR voor ronde producten

Het bekende probleem waarbij producten wegrollen wordt al vanaf het begin voorkomen door middel van een speciale invoerfunctie. De producten worden vervolgens op hun plaats gehouden tot zij de sealklemmen bereiken.

In de krimptunnel gaat het product over op een speciale plastic transportband in plaats van op een rollenband waarna het veilig naar de uitvoerband verplaatst worden. Deze solide gebouwde Redback NTS-BMR is vervaardigd uit roestvrij staal en is onderhoudsarm. De machine kan naar wens uitgebreid worden en is ook op een oogstkar te gebruiken. Aangezien deze machine weinig handelingen vereist, zorgt hij bovendien voor een forse besparing op de verpakkingskosten.

Voor meer informatie:
Peter Kalinovski 
Redpack Maschinen GmbH
Hall 7.1b, Booth B-02 
Tel: +49 2234 951 5260 

Publicatiedatum: 18-1-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*