Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




50-jarig jubileum familiebedrijf De Kweker

Op 18 januari 1968 opende de familie Vroegop haar Cash & Carry onder de naam De Kweker. Nu, vijftig jaar later, staat de Amsterdamse levensmiddelen- en horecagroothandel net als in de beginjaren nog altijd bekend om het totaalassortiment. Gert Blaauw, algemeen directeur: 'Het is een feestelijk moment en tegelijkertijd het bewijs dat innovatief denken en doen loont. De afgelopen jaren hebben wij continu geïnvesteerd in nieuwe ontwikkelingen en zien wij - vooral online - een enorme groei. Natuurlijk blijven wij ook de komende jaren werken aan onze speerpunten kwaliteit, continuïteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten.'

Jubileumjaar
Gedurende het jubileumjaar zet De Kweker extra aanbiedingsacties in om ondernemers in horeca en detailhandel te trakteren en organiseert het bedrijf een aantal jubileumevenementen waarmee klanten op culinaire wijze geïnspireerd worden. Gert Blaauw: 'Al vijftig jaar maakt De Kweker zich sterk voor innovatieve producten van startende producenten en selecteren wij bijzondere specialiteiten vanuit de hele wereld. Met de Amsterdam Food Pitch hebben wij een evenement in huis waarbij we ambitieuze koks en makers helpen hun product ook daadwerkelijk in de schappen te krijgen. Later in het jaar organiseren we een groots foodfestival in de monumentale Markthal op het Food Center Amsterdam waarbij we terugblikken en vooruitkijken op 50 jaar De Kweker. Al met al een mooi programma voor onze klanten dit feestjaar.'

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen en verantwoord geproduceerd eten en drinken maakt vanzelfsprekend onderdeel uit van het bedrijfsbeleid en dat laat De Kweker met trots zien door tijdens het jubileumjaar actief aandacht te vragen voor goed voedselonderwijs. 'Goed eten vinden wij erg belangrijk, het is onze passie en dagelijks werk. Onder goed eten verstaan wij lekker, maar ook verantwoord eten zodat kinderen gestimuleerd worden om bewuste keuzes in lekker en gezond eten te maken, daarom ondersteunen wij de Alliantie Voedselonderwijs met het inzamelen van handtekeningen,' aldus directeur Gert Blaauw.


Publicatiedatum: 17-1-2018

 



 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: