Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Vomar Voordeelmarkt viert 50-jarig bestaan met 6,4% omzetgroei

Over de gehele linie groeit de omzet in de supermarktbranche in Nederland. Recente cijfers van onderzoeksbureau Nielsen laten een omzetstijging van 3,4% zien in 2017 t.o.v. 2016. Vomar kende een autonome omzetgroei van 6,4%, daarmee is Vomar volgens Nielsen de snelst groeiende supermarkt van Nederland. Mooi nieuws voor het bedrijf dat dit jaar haar 50-jarig bestaand viert.

Historie
In 1968 werd de eerste vestiging geopend van het familiebedrijf Vomar Voordeelmarkt in IJmuiden. 50 jaar later is het bedrijf kerngezond en ligt er een groeistrategie klaar voor de toekomst. Vorig jaar werd de formulewijziging afgerond en werken alle 64 vestigingen volgens de nieuwe rode formule. In het jubileumjaar zullen de klanten bediend worden met wekelijks extra scherpe aanbiedingen. Inmiddels werken er meer dan 6.000 medewerkers bij de supermarkt en heeft de derde generatie van de familie Zwanenburg zitting genomen in de directie.

Groeistrategie
De ambitie van Vomar is helder. Omzetgroei in de bestaande winkels en uitbreiding van het aantal vestigingen. Samen met zusterbedrijf Hoorne Vastgoed is Vomar naarstig op zoek naar goede locaties in het bestaande bedieningsgebied Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018