Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Prijzen Chinees knoflook met 40% gedaald

"In 2016 en 2017 was de knoflookmarkt nogal gepolariseerd. De opbrengst van de oogst in 2016 was vrij klein en niet in staat om aan de vraag tegemoet te komen. De omzet was enorm en de hoge winstmarges moedigden knoflooktelers aan om hun areaal uit te breiden. Dit leidde in 2017 tot een overschot. Ook de areaaluitbreiding in het buitenland had als gevolg dat het concurrerend vermogen van Chinese knoflook zwakker werd. Door deze trends is de exportprijs van Chinese knoflook nu nog slechts 40% van die van vorig jaar. De knoflookprijzen zullen in de volgende maand waarschijnlijk stabiliseren," zegt David van Shandong Haijiang International Trading Co., Ltd.


Knoflook van het merk Haijiang


Verpakte knoflook op de weegschaal


Kleine zakken met knoflook

"We hebben in Jinxiang zowel eigen knoflookvelden als knoflookvelden in gemeenschappelijk bezit. Jinxiang geldt als het belangrijkste teeltgebied voor knoflook. We exporteren ons knoflook onder het eigen merk Haijiang en onder merken van onze klanten. We leveren het knoflook via de haven van Qingdao aan meer dan zeventig verschillende landen en regio's, zoals Nederland, Rusland, Brazilië, Saoedi-Arabië en Indonesië. Ons exportvolume komt per jaar neer op 30.000 ton."


In de zon gedroogde gember


Vers geoogste gember

"Ons bedrijf bevindt zich in Jining in Shandong. We werken voornamelijk met import en export van verse landbouwproducten. We exporteren gember, knoflook, appelen, peren, uien en aardappelen. Onze import bestaat voornamelijk uit bananen, dragonfruit, navel-sinaasappelen, kersen en rode druiven. Na jaren hard werken hebben we nu een stabiele klantenbasis en een sterk marktaandeel. In de toekomst willen we graag samenwerken met meer internationale handelaren."

Shandong Haijiang International Trading Co., Ltd. is aanwezig bij Fruit Logistica, dat van 7 tot 9 februari in Berlijn wordt gehouden. Het bedrijf heeft een eigen stand op locatie C-05 in hal 6.2.

David - Sales Manager
Company: Shandong Haijiang International Trading Co., Ltd.
http://www.haijiangfruit.com
Phone: +86 537 2716 889 | F: +86 537 2365 058 
Phone: +86 15898785310 | Skype: davidgao849
Wechat: 86 158 9878 5310 | WhatsApp: +86 158 9878 5310

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018