Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Greydanus nieuwe hoofdsponsor WK snertkoken en WK Stamppotkoken

Het WK snertkoken en het WK Stamppotkoken heeft een nieuwe sponsor bij het evenement kunnen verwelkomen. Aardappelgroothandel Greydanus heeft dinsdag 16 januari j.l. de handtekening gezet onder het sponsorcontract en gaat hiermee de verbintenis aan.


Henk van der Velde (Stichting Oudhollandse Gerechten) en Klaas Greydanus

Stichting Oud Hollandse Gerechten is erg verheugd met de nieuwe sponsor. Greydanus heeft een jarenlange ervaring op het gebied van aardappelen en peulvruchten. Het bedrijf is ook alweer enkele jaren een speler op de markt wat betreft de kant-en-klare maaltijden, welke zij als Earlik Ite Greydanus vermarkten. "Er zijn daarom meer mogelijkheden om oorspronkelijke gerechten Snert en Stampotten nog breder onder aandacht te brengen. Zo zijn er plannen om de winnende snert en stamppot samen uit te brengen," aldus Henk van der Velde, voorzitter Stichting Oudhollandse Gerechten.


Henk van der Velde (Stichting Oudhollandse Gerechten) en Klaas Greydanus

"Wij zijn de ideale partner voor zo'n evenement", vindt Klaas Greydanus. "Het evenement is groot en de mogelijkheden dus ook." Tijdens de 24e editie van het WK snertkoken en het WK stamppotkoken op vrijdag 16 februari 2018 in Groningen is er een informatiekraam van Greydanus aanwezig.

Voor meer informatie:
Greydanus Aardappelgroothandel & Transport BV
De Kuinder 12
8444DC Heerenveen
T: 0513-681268

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018