Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hal 10.1, Stand A-15

Nieuwe verpakking staat garant voor betere kwaliteit en houdbaarheid

Anacail heeft een technologie ontwikkeld voor het verbeteren van de kwaliteit en houdbaarheid van verse AGF. Het Anacail System maakt gebruik van plasmatechnologie om een deel van de in de verpakking aanwezige zuurstof in ozon om te zetten dat van nature een kiemdodende werking heeft. 


Anacail genereert ozon in de verpakking
Het bovenstaande proces verloopt snel en wordt toegepast op producten die zich al in hun retailverpakking bevinden, waardoor het procedé ook geschikt is voor snelle productielijnen. Ozon is een snelwerkend bacterie-dodend middel dat bederf door ziekteverwekkers voorkomt en zo de houdbaarheid van het product verlengt. De ozon wordt binnen enkele minuten na de behandeling weer afgebroken waarna het in zuurstof verandert. 

Uitgebreide testen hebben de vele voordelen van deze behandeling bewezen, waaronder een aanzienlijk langere houdbaarheid en hogere productkwaliteit. Tot de andere voordelen behoren een afname van het aantal klachten van klanten, minder verliezen in de winkel en een vermindering van het aantal ziekteverwekkers. 


Voor meer informatie:
Bobby White
Anacail Ltd.
Tel: +44 7402 037039
bobby.white@anacail.com
www.anacail.com

Publicatiedatum: