Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Chinese sorteerlijnen in Middellands Zeegebied.

Het Chinese Reemon levert sorteerlijnen aan bedrijven in het Middellands Zeegebied. "De kustgebieden rondom de Middellandse Zee bestaan uit Egypte, Algerije, TunesiŽ, Spanje, ItaliŽ, Turkije en IsraŽl," licht Sam Zhao van Reemoon Sorting Technology toe. 

"In de afgelopen twintig jaar hebben de landbouwsectoren van landen als Frankrijk, Spanje en IsraŽl zich steeds meer gespecialiseerd door de ontwikkeling van moderne infrastructuur, koelopslagtechnologie en stadsvorming. Bedrijven in deze sector zijn grootschalige fruittelers geworden. Hun fruit verspreidt zich geleidelijk aan over de hele wereld. Er zijn in deze landen daarom veel pakstations. De meeste pakstations moeten echter nodig hun machines moderniseren. Zodoende hebben wij mogelijkheden gevonden om daar zaken te doen op de lokale markt."


Sorteerlijn van Reemoon met vier banen in Cyprus


Sorteerlijn in Cyprus

"In 2015 installeerde Reemoon Technology zijn eerste vierbaanssorteerlijn in Cyprus. De sorteerlijn werd gebruikt om rond en ovaal fruit te sorteren, zoals grapefruit, sinaasappelen en mandarijnen. In de afgelopen drie jaar hebben we erg positieve reacties gekregen van onze klanten in Cyprus. Ze zijn erg tevreden over ons systeem en over de hoe nauwkeurig het werkt. Vorig jaar hebben we ook een tweebaanssorteerlijn geÔnstalleerd in IsraŽl. Deze sorteerlijn wordt vooral gebruikt voor passievruchten, avocado's en sinaasappelen."


De sorteerlijn in Cyprus


Sorteermachine in Egypte

Uitbreiding in Egypte
"Egypte staat goed bekend als sinaasappellerverancier. Het land heeft een enorme jaaropbrengst en heeft ook veel pakstations. Het is daar echter een behoorlijke uitdaging om verbeterde systemen te installeren. Daardoor worden in Egypte nog steeds sorteerlijnen gebruikt die niet nauwkeurig zijn en het fruit beschadigen. Er gaan dit jaar ongeveer tien pakstations zijn die een opwaardering nodig hebben. We hebben vier sorteerlijnen met vier tot zes banen verkocht aan Egyptische bedrijven. Dat houdt in dat ons bedrijf verantwoordelijk is voor 40% van de modernisering bij Egyptische pakstations van dit jaar."


Sorteerlijn in IsraŽl


Sorteermachine in Spanje

Klantencontact
"Net als bij Spanje hebben we in Egypte een ingenieur in dienst die verantwoordelijk is voor het contact met de klant in verband met onderhoud, reparaties of training van stafleden. Hij helpt daar actief bij grote, middelgrote en kleinschalige pakstations om de sorteerlijnen te verbeteren."

Reemoon Technology is van 7 tot 9 februari op Fruit Logistica in Berlijn aanwezig om zijn sorteerlijnen te demonstreren en om mogelijke klanten in nieuwe markten te leren kennen. Het bedrijf is te vinden op stand B-17 in hal 6.1.

Sam Zhao (Overseas Affairs Manager)
Reemoon Technology Holdings Co., Ltd.
Phone: +86 188 7973 0096

Publicatiedatum: 16-1-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: