Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Bedankje Hans Janssen

Nadat ik op 3 januari tijdens de nieuwjaarsborrel mijn collega's had ingelicht dat ik een stapje terug wilde gaan doen, was het ook de plicht die riep om de buitenwereld hieromtrent te informeren en dat heb ik geweten. Ik ben de afgelopen week overstelpt met e-mails en telefoontjes en heb nooit enig idee gehad dat je in 50 jaar zoveel mensen bent gaan leren kennen en met hoeveel mensen je wel niet hebt samen gewerkt, zo schrijft Hans Janssen van LBP.

"Ik ben redelijk conservatief groot gebracht, eerlijkheid stond en staat altijd nog steeds boven aan mijn lijstje. Ik heb graag altijd gewerkt met mensen om mijn heen die voor vernieuwing open stonden, hard werkend, meedenkend en waar ik het gevoel bij had dat ik hen kon vertrouwen. Dat zijn vaak de bedrijven waar wij vandaag de dag nog steeds mee werken. Daarop terugkijkend is het ontzettend leuk reacties te mogen ontvangen van een KCB er uit mijn Delft tijd 40 jaar geleden, een architect die het maar gek vond dat ik in zo'n mooi gebouw geen directiekamer wilde hebben omdat ik mijn leven lang altijd midden in de club heb willen werken en niet als baas, want honden hebben een baas."

Toen we LBP in 1994 startten, was het uitgangspunt de exotenwereld te gaan benaderen en de exporteurs de gelegenheid te geven een container te laden voor meerdere ontvangers gevestigd in Europa. Dat was toen nieuw en nu heel normaal. Hoe leuk is het terug te zien, dat we vandaag nog steeds met een groot aantal exporteurs in de wereld werken, waar ik met de vader ben begonnen en vandaag nog met de zoons en of dochters werk en op diens bruiloften in Brazilië en diverse andere landen ben geweest", vervolgt Hans.

"Logistiek in de breedste zin is een mooi vak, waar vroeger erg op neer werd gekeken, want je was maar die vervoerder of dat expediteurtje, maar de handel beseft inmiddels ook dat logistiek één van de belangrijkste schakels in het gehele proces is geworden. Jammer te moeten constateren dat het niveau in kennis in de logistieke sector daarin achter blijft, zeker waar het groenten – en fruit betreft. Er zijn echt nog een aantal goede transportbedrijven die hun zaken op orde hebben en het goed doen, er zijn zeker ook goede expediteurs, maar bij veel van de bedrijven is het een zaak van overleven, failliet gaan of verkopen aan een derde partij met alle gevolgen van dien."

Is het dan niet heerlijk en om trost op te zijn, dat LBP absoluut over een club mensen beschikt, een fantastisch managementteam, een top operationeel team, douane technisch een team dat vlamt, een IT team van het hoogste niveau dat compleet voor de eigen ontwikkeling van programma's bij LBP zorg draagt en daarbij helpt ook de administratie op een efficiënte manier te verwerken en niet te vergeten de kanjers die verantwoordelijkheid dragen voor het gehele loods en ompakproces", vervolgt Hans. "Hoe trots kan een mens als Hans Janssen dan zijn om zijn levenswerk aan zijn mensen over te dragen en niet in handen van een vreemde partij behoeven te stellen. De passie en motivatie spettert echt de tent uit en daar wil ik zonder iemand daarbij voor de voeten te willen lopen, nog een poosje van mee genieten. Het was een heerlijke tijd, hard werken, iedere dag met heel veel plezier, met een hele fijne club mensen om mij heen en gewaardeerd naar nu blijkt door een onvoorstelbaar groot aantal mensen en bedrijven."

Dank je wel lieve mensen.
Hans


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018