Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Beter (af)snijden met nieuwe groentensnijmachine

Passend bij het motto 'Besser (ab)schneiden' (beter afsnijden) presenteert Bizerba als highlight de groentensnijmachine van Brunner-Anliker. Bizerba verkoopt de apparaten van Brunner-Anliker sinds augustus 2017 exclusief in Duitsland. De groentensnijmachines beschikken over verschillende verwerkingsvolumes. Zo is de GSM 5 met tot wel 150 kilogram per uur vooral geschikt voor restaurants, kleine en middelgrote kantines. De GSM XL met een verwerkingsprestatie van 300 kilogram per uur is ontwikkeld voor het gebruik in grootkeukens of bij groententelers. Naast groenten kan men met de apparaten ook fruit snijden, noten malen en kaas en chocolade raspen.


De ideale groentensnijmachine voor de kleine gastronomie: de GSM 5 (Foto: Brunner-Anliker)

Oplossingen voor wegen en verpakken
Naast de actuele snijoplossingen toont Bizerba systemen en producten rondom onder meer de thema's ERP, weegschalen, kassa's en verpakken. Het ERP-systeem .CWS helpt bijvoorbeeld bij het inkopen van bestellingen en de registratie van binnenkomende producten tot aan rekeningencontrole. Met het oog op de actuele levensmiddelinformatieverordening weergeeft en structureert het systeem ook inhoudsstoffen evenals allergenen voor weergave op displays en etiketten.

Etiketten
Een omvangrijk portfolio van etiketten completeert het aanbod van Bizerba voor de handel. De zelf ontwikkelde en geproduceerde etiketten zijn afgestemd op alle Bizerba-apparaten - van de weegschaal tot aan de labelmachine.

Bezoek het bedrijf op de Intergastra in hal 5, stand D-39

Voor verdere informatie:
www.bizerba.comPublicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018