Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Industributie Trofee: Hessing beste Private Label versleverancier

Plus is voor de eerste keer overall winnaar aan retailkant van de Industributie Trofee. Dit betekent een verschuiving in de top drie van het vorig jaar: Albert Heijn stijgt van de derde naar de tweede plaat en Hoogvliet zakt van de eerste positie naar de derde plaats. Dat bleek tijdens het Industributie-diner waar de resultaten van het industributie-onderzoek zijn bekendgemaakt. Verder blijkt uit het jaarlijkse industributie-onderzoek dat Lidl de meest gewaardeerde discounter is.



Hessing mocht de Industributie-Trofee voor "Beste PL leverancier Vers" in ontvangst nemen. "Voor ons een enorme aanmoediging na een turbulent 2017. Via deze weg willen wij onze dank uitspreken voor de samenwerking, vertrouwen en waardering. Wij kunnen ons geen mooier begin van het jaar voorstellen", aldus Marloes Konijn, Commercieel manager Jumbo bij Hessing Supervers op social media.

Publicatiedatum: