Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komkommertijd in wintergroenten

Tholen - De lage prijzen voor wintergroenten trekken aan het einde van de tweede week van januari nog steeds niet aan. Het is komkommertijd in de wintergroenten, bevestigt ook Dennis van Tricht van AGF Direct. "We zitten geen duimen te draaien natuurlijk maar het gaat om de gewone aantallen die contractueel zijn afgesproken. Extra handel door export vraag is niet te vinden. Zowel in kool als in kroten ligt de handel momenteel stil. Daarvoor is het gewoon te zacht. Dat geldt hier in Nederland maar ook in de omliggende landen en zelfs in de Oost-Europese landen."

De Nederlanders eten momenteel ook geen spannende dingen merkt Dennis. "Bij de binnenlandse consumptie draait het om de stampotten als boerenkool, hutspot, zuurkool en dergelijke. We importeren Spaanse bloemkool en leveren ook daar de afgesproken contractaantallen. Je merkt echt dat het over de hele linie een stuk rustiger is."

AGF Direct werkt met een aantal vaste leveranciers en telers. Als serviceprovider slaan zij een brug tussen afnemer en bron.

Voor meer informatie
AGF Direct
Dennis van Tricht
Groothandelsmarkt 2
1681 NN, Zwaagdijk
Tel: 085-3032632
dennis@agfdirect.nl
www.agfdirect.nl