Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
na brand Sint-Maartensdijk

Lion Foods bouwt nieuwe fabriek in Kapelle

De directie van Lion Foods heeft besloten de fabriek, die in St. Maartensdijk is afgebrand, te herbouwen in Kapelle. In de afgelopen twee maanden is er intensief overleg geweest met de gemeentes Tholen en Kapelle met betrekking tot de herbouw. Beide gemeentes hebben, met inachtneming van de mogelijkheden, hun volledige medewerking betoond om tot een snelle en volledige herbouw te komen.



In Kapelle kan de herbouw het snelst worden gerealiseerd, hetgeen de belangrijkste reden is om voor deze locatie te kiezen. De nieuwe fabriek wordt gebouwd op het industrieterrein de Smokkelhoek naast het zusterbedrijf TOP Taste. De verwachting is dat eind juli de eerste producten vanuit de nieuwe fabriek geleverd kunnen worden.

De klanten van Lion Foods worden momenteel beleverd vanuit de productielocatie in Kruiningen en de fabriek van TOP Taste in Kapelle. Met de bouw van de nieuwe fabriek kan de onderneming zijn groeiambities verder realiseren.
Publicatiedatum: