Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Reynolds al voor vierde jaar op rij beste AGF-leverancier VK

Al voor het vierde opeenvolgende jaar is Reynolds door honderden koks en lezers van Restaurant Magazine verkozen tot beste groenten- en fruitleverancier van het Verenigd Koninkrijk. De jaarlijkse Readers' Choice Awards van Restaurant Magazine worden toegekend aan leveranciers, merken, groothandelaren en producenten die keukens in heel het Verenigd Koninkrijk een consistente kwaliteit weten te leveren. De genomineerden worden beoordeeld door professionele chefs uit ieder segment van het restaurantwezen, die bekend staan als de meest kritische, veeleisende en ervaren klanten.

"Het voor de vierde maal op rij winnen van deze prestigieuze prijs is een bijzonder voorrecht en ik weet dat het hele team van Reynolds in zijn nopjes is," vertelt directeur Tony Reynolds. "Gekozen worden tot beste groenten- en fruitleverancier in het Verenigd Koninkrijk door mensen die onze producen dag in en dag uit gebruiken, is een enorme erkenning voor ons bedrijf. Het is een bekroning voor ons harde werken. We zijn alle chefkoks die de moeite hebben genomen om op ons te stemmen dan ook zeer dankbaar."

Een volledig overzicht van alle categorieën is te vinden in het januari-nummer van Restaurant Magazine, het vakblad voor de Britse horeca. 

Het blad heeft lezers binnen alle segmenten van de Britse sector van pubs tot verfijnde restaurants, met een bijzondere focus op eigenaren/exploitanten, inkopers, koks en managers.

Reynolds is een familiebedrijf en de grootste onafhankelijke leverancier van groenten, fruit, zuivel en kaas aan de foodservicesector in het Verenigd Koninkrijk.

Voor meer informatie: www.reynolds-cs.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018