Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
'The Berry that Cares'

Camposol presenteert nieuw blauwebessenlabel

Tijdens de Fruit Logistica 2018 zal Camposol haar nieuwe blauwe bessenlabel 'The Berry that Cares' samen met haar andere belangrijke categorieën, zoals avocado's en mandarijnen, tentoonstellen. 


 
Dit jaar zal Camposol voor de zestiende maal aanwezig zijn op Fruit Logistica. Voor dit Peruaanse bedrijf biedt deze vakbeurs een welkome kans om haar nieuwe blauwe bessenlabel 'The Berry that Cares' te presenteren dat in 2017 met succes werd geïntroduceerd. In dit label komt de bedrijfsfilosofie van Campos om met respect voor mens en milieu premium AGF te telen tot uitdrukking. Vandaag de dag zijn blauwe bessen van strategisch belang voor de verdere groei en consolidatie van het bedrijf.

Ook avocado's zullen in de spotlights staan in de stand van Camposol. De laatste jaren is de wereldwijde avocadoconsumptie gestaag gegroeid en deze groei zet zich voort op de belangrijkste markten voor Camposol, de Verenigde Staten, Europa en China, 


 
Jorge Ramírez, directeur van Camposol: "In gesprekken met potentiële en bestaande klanten zullen onze blauwe bessen en avocado's een grote rol spelen evenals mandarijnen, druiven en mango's en milieu en maatschappelijke aspecten. Fruit Logistica zal een uitstekende gelegenheid voor ons zijn om meer inzicht te krijgen in de wensen van onze klanten hetgeen van doorslaggevende betekenis zal zijn voor onze productontwikkeling op de lange termijn."
 
Jorge Ramírez, José Antonio Gómez, Sergio Torres en het team van Camposol verwelkomen u graag in hal 25 / stand 17C.  

Publicatiedatum: 12-1-2018

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*