Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Kartonnen Poolse verpakkingen trekken de aandacht

SoFruPak is gespecialiseerd in verpakkingen voor zachtfruit en groenten en volgens commercieel directeur Adam Sikorski kan het systeem eenvoudig aangepast worden om aan de wensen van klanten voor een scala aan producten te voldoen. De kartonnen verpakking wordt plano geleverd. wat het transport vereenvoudigd. De dozen zijn met twee bewegingen uit te vouwen en eveneens geschikt voor marketingdoeleinden, waarbij de afbeeldingen rechtstreeks op het karton gedrukt worden. 

Het Poolse bedrijf SoFruPak, dat op Fruit Logistica 2017 werd genomineerd voor een innovatie-award en ook dit jaar in Berlijn weer van de partij zal zijn, ziet de toekomst voor zijn kartonnen verpakkingsoplossingen met vertrouwen tegemoet. "In 2017 hebben we aan vele beurzen deelgenomen in landen als Duitsland en Zwitserland waar de belangstelling voor ons product groot is. We hebben op de ExpoSe in Karlsruhe zelfs de Innovation Award in de wacht gesleept. Deze week zullen we de markt in de Benelux polsen door deel te nemen aan de 'Aardbeiendag' (www.aardbeidag.nl) en de internationale SoftFruitConference, die beide in Nederland gehouden worden," vervolgt Sikorski.

Het bedrijf blijft producten ontwikkelen en de nieuwste lijn, SoFruMiniPak 
Premium is voorzien een plastic deksel en voldoet hiermee aan de EU-regelgeving voor gesloten verpakkingen. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar: 150, 250 en 500 gram.

De nieuwe serie verpakkingen voor het SoFruBox System hebben een uitsparing in de bodem, waardoor het fruit sneller en efficiënter afkoelt. 
"Op onze verpakkingen is patent aangevraagd, Hoewel ze nu nog voornamelijk voor zachtfruit en cherrytomaten worden gebruikt, hebben we onlangs verzoeken gekregen voor champignon- en mangoverpakkingen. We zijn ook bezig met de ontwikkeling van een speciale aspergeverpakking."

Het bedrijf is van plan om haar producten dit jaar met de hele wereld te delen door aanwezig te zijn op vakbeurzen in Frankrijk, Spanje, Italië, Finland, Rusland en Dubai. 

Iedereen die graag meer te weten wil komen over het SoFru-verpakkingssysteem hoeft niet lang te wachten. Het bedrijf zal begin volgende maand namelijk ook aanwezig zijn op Fruit Logistica in Berlijn. De stand van SoFruPak is te vinden in Hall B (CityCube) A-08. 

Voor meer informatie:
Adam Sikorski
SofruPak
Tel: +48 725 591 457
Email: adam.sikorski@sofrupak.com
www.sofrupak.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier© AGF.nl 2018