Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Joey Deen, Denimpex:

"Medjoul-dadels uit Israël, Mexico en de VS"

Tholen - Sinds dit jaar heeft Denimpex de beschikking over een uitgebreid pakket aan origines van Medjoul dadels namelijk Israël, Mexico en de Verenigde Staten. "De meeste Medjoul dadels in Europa komen uit Israël. Israël heeft de grootste oogst en daarmee de meest competitieve prijzen. We zien wel dat er door de jaren heen meerdere exporteurs zijn bijgekomen wat zorgt voor wat druk op de prijzen en een groot verschil in kwaliteit tussen de verschillende exporteurs", constateert Joey Deen.



Mexico Medjoul dadels
"Na één proef container in het begin van 2016 hebben we dit jaar een mooi programma van Mexicaanse Medjoul dadels gemaakt. De dadels worden door onze klanten ontzettend goed ontvangen. De dadels worden namelijk in Mexico met de hand gesorteerd, waardoor de doos er ontzettend mooi en egaal uitziet. De kwaliteit en presentatie is dan ook bijzonder goed", vertelt Joey. "Buiten de 5 kg dozen kunnen we ze ook leveren in verschillende andere verpakkingen zoals 225gr en 450gr, maar ook 3 stuks verpakkingen. Ook behoren dadel rolletjes met pistache, amandelen en cocos tot het programma in 225gr."



"In de afgelopen jaren hebben we de afname van Medjoul dadels ontzettend zien toenemen. Mensen worden steeds bewuster van wat ze eten en willen gezondere voeding, maar toch ook iets zoets. Het eten van Medjoul dadels heeft ook ontzettend veel gezondheidsvoordelen, zo wordt het ontzettend snel door het lichaam opgenomen en wordt het ook door veel sporters gebruikt tijdens en na het sporten. Verder helpen ze de spijsvertering te stimuleren en zijn ze rijk aan vezels. Ook bevatten ze hoge waardes van kalium, calcium, fosfor, magnesium en ijzer", besluit Joey.



Voor meer informatie:

Joey Deen
Denimpex B.V.
Sint Antoniesbreestraat 10
1011 HB Amsterdam – Holland
T: +31 20 6246390
F: +31 20 6225448
www.denimpex.nl