Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie wordt de Max Verstappen onder de AGF-handelaren?

De groenten- en fruithandel is snelle handel en handelaren voelen zich in een koele omgeving ook wel thuis. Niet verwonderlijk dat veel relaties van De Groot Van Dommele mee wilden dingen naar de titel De Groot Van Dommele Icekart Kampioen '17/'18. Afgelopen november waren er voorrondes. De vier snelste coureurs uit de voorrondes mogen nu uitkomen in de finale. Wie wordt de Max Verstappen onder de groenten- en fruithandelaren? Aankomende woensdag 17 januari wordt dat duidelijk. Supporters en geïnteresseerden zijn welkom vanaf 19.00 uur bij IceKart Rucphen, Baanvelden 13, 4715 RH Rucphen om de finalisten aan te moedigen.


Wie staat straks op het podium?

Finalisten (in willekeurige volgorde) zijn:Stefan (BT VERS),Mike (Corstanje),Ruud (Corstanje),Jeroen (de Feijter AGF),Johan (Janssen groente en fruit),Jelle (Van de Vrie groente en fruit),Hans (Van de Vrie groente en fruit),Marijn (De Gezonde Tafel),Johan (JohanenCaroline),Harm (Poppelaars groenten- en fruithandel), Marco (Hippefruitmand) en Johan (Kees van Hooydonk).
Publicatiedatum: