Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe aardappelsensoren voor minder beschadiging

SmartSpud, een slimme sensor voor aardappelen, en ProduceQC, een aanpasbare slimme sensor voor verse AGF, zijn flink opgewaardeerd dankzij nieuwe sensortechnologie. 





Na ruim twee jaren van ontwikkeling is aaggrrii van Masitek er klaar voor om de twee volledig vernieuwde sensoren aan het publiek te presenteren. De sensoren werden ontwikkeld om beschadigingen vast te stellen waar telers tijdens het oogsten, verwerken en verpakken mee te maken hebben. Het apparaat geeft realtime gegevens om een indicatie te geven van de mate waarin de producten bloot hebben gestaan aan diverse invloeden zoals druk.

De nieuwe sensoren bieden een verbeterde bemonsteringsfrequentie en Bluetooth-bakens voor draadloos traceren. Een nieuw klantenportaal, tabletinterface en de mogelijkheid foto's in te voegen, zorgen voor een nog betere gebruikerservaring.

Voor meer informatie:
Pablo Asiron 
aaggrrii by Masitek
Hall 7.1c, Booth B-06
Tel: +1 506 850 7715 
Publicatiedatum: