Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Temperatuur koeltransport op de minuut te monitoren

BluRoad is een draadloze oplossing die ontwikkeld werd om de temperatuur van gekoeld transport over land, pallets, containers en koelsystemen te monitoren. 



BluRoad kan aangepast worden aan de wensen van de gebruiker en meet de temperatuur elke minuut. Het systeem is uitgerust met temperatuur-dataloggers in zowel de koelruimte als de hub of gateway, die zich of in de cabine van de vrachtwagen of het magazijn of logistiek centrum bevindt. Vanaf daar worden de meetgegevens naar de cloud gezonden. 

Als de temperatuur verandert, worden werknemers via een email gewaarschuwd. Alle gegevens zijn realtime beschikbaar in een aanpasbare online app die temperatuurrapportages in PDF-formaat weergeeft, waardoor het mogelijk is om snel in te grijpen om eventuele problemen op te lossen. BluRoad kan uitgebreid worden met een geolocator voor het hele wagenpark die gebruik maakt van een GPS-module of een 2G/3G mobiele verbinding. 


Voor meer informatie:
Daria Roszczyk-Krowicka 
Blulog
Hall CityCube Hall B, Booth E-14
Tel: +48 668 398684 
Publicatiedatum: