Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Duurzaamheidsondersteuning voor Israëlische Orri Jaffa telers

Het Israëlische Plant Production and Marketing Board helpt telers om nog betere en veiligere Orri Jaffa mandarijnen te telen. Door deze steun zullen telers beter in staat zijn om aan de snelgroeiende vraag naar dit mandarijnenras te kunnen beantwoorden. Israël heeft een heet klimaat met kleine neerslaghoeveelheden en beperkte watermiddelen. Dit maakt het telen van hoogwaardige mandarijnen tot een hele uitdaging. "We helpen lokale citrustelers bij het ontwikkelen en uitbreiden van hun bedrijven door ze technische ondersteuning en zakelijk advies aan te bieden," legt Tal Amit van het Plant Production and Marketing Board uit. "Deze ondersteuning zal leiden tot een sterke en stabiele vraag naar het merk Orri Jaffa en een garantie bieden voor het succes van Israëlische telers."

De Plant Production and Marketing Board of Israel heeft een uitgebreid langetermijnplan ontwikkeld om van het Orri Jaffa merk een succes op de internationale markt te maken. Het plan is bedoeld om:


  • Lokale telers te helpen door middel van training en technische ondersteuning voor de teelt van premium Orri Jaffa mandarijnen. 
  • Het opstellen van strengere standaarden voor Orri Jaffa mandarijnen om verliezen aanzienlijk te kunnen beperken.
  • Het verzorgen en opstellen van educatieve programma's en evenementen, evenals het bieden van ondersteuning in de boomgaarden zelf.
  • Het opbouwen van een sterk Orri Jaffa-merk in Europa, China, Japan en Noord-Amerika.
  • Het verstrekken van licenties aan betrouwbare partners op het zuidelijk halfrond om ook in de zomermaanden een consistente aanvoer van Orri Jaffa mandarijnen van hoge kwaliteit te kunnen garanderen zodat retailers wereldwijd jaarrond beleverd kunnen worden.
  • Het ontwikkelen van nieuwe verkoopkanalen (zoals onlineshops) in landen als China en Japan. 
  • Het vertegenwoordigen van telers bij de overheid en regelgevende instanties om er zeker van te zijn dat telers optimale ondersteuning ontvangen wat betreft BTW-verlaging en andere maatregelen om de afzet en concurrentiepositie op de internationale markt te verbeteren.
  • Het promoten van proeverijen in vestigingen van grote Europese retailketens.
  • Het uitvoeren van tientallen onderzoeksprojecten in samenwerking met het Volcani Research Center in Bet-Dagan en andere agrarische instituten om de kwaliteit van de mandarijnen te blijven verbeteren, nieuwe rassen te ontwikkelen en verspilling van fruit te voorkomen om de teelt van Orri Jaffa nog duurzamer te maken. 
Bezoek ons op Fruit Logistica in City Hall B, Stand C-17(d)

Voor meer informatie:
Mr. Tal Amit
The Plant Production and Marketing Board

info@plants.org.il
www.orrijaffa.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018