Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pink Lady zet in op Valentijnsdag

Pink Lady wordt gepromoot als de ideale appel voor Valentijnsaanbiedingen. Dankzij haar roze schil en zoetzure smaak biedt Pink Lady goede merchandisingsmogelijkheden, meent appelleverancier de Amerikaanse Superfresh Growers.



Pink Lady, ook wel bekend onder de naam Cripps Pink, heeft een sterke positie in de appelsector en staat al geruime tijd op de zesde plaats in de Amerikaanse appel top-tien. Uit de laatste cijfers blijkt dat Pink Lady 3,4% in waarde en 8% in volume is gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar (IRI data van 05-11-2017)

Volgens Catherine Gipe-Stewart van Superfresh Growers leent de Pink Lady appel met haar roze 'blos' zich bij uitstek voor promotiedoeleinden. "De zoete smaak met tonen van honing en boter en het lichte zuurtje doen het goed in combinatie met hartige ingrediënten zoals ui, chili, roze peperkorrels en kazen. Ook Rosé wijnen gaan goed samen met dit appelras. Promoot deze producten samen om een opvallende roze display te creëren."



"Pink Lady is de rijzende ster bij Superfresh Growers en er wordt verwacht dat de afzet van zowel de biologische als conventionele appelen komende vijf jaar ruim 50% zal groeien," voegt Gipe-Stewart er aan toe. "Het ras is jaarrond verkrijgbaar in zakken van 900 gram (bio) en 1,3 kilo (conventioneel). 

Voor meer informatie:
Catherine Gipe-Stewart
Superfresh Growers
+1 (509) 966-1814
Publicatiedatum: