Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Ulti-Mite Swirsk genomineerd voor Fruit Logistica Innovation Award 2018

Het biologische kweeksysteem van Koppert Biological Systems, dat roofmijten levert in een industrieel composteerbaar foliesachet, is genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2018.

Ulti-Mite Swirski
"Ulti-Mite Swirski, het nieuwe kweekzakje voor de roofmijt Amblyseius swirskii, biedt een effectievere bestrijding van trips en witte vlieg. Het ontwikkelde Ulti-Mite Swirski-kweeksysteem is goed bestand tegen zowel lage als hoge luchtvochtigheid, waardoor het systeem robuuster is. Ulti-Mite Swirski werkt onder suboptimale omstandigheden en is daarom beter als andere producten die deze roofmijt als basis hebben." De roofmijten worden al jaren gebruikt door telers van o.a. paprika's, aardbeien en andere gewassen. Deze innovatie (patent pending) zorgt ervoor dat deze roofmijt beschikbaar komt voor een breder scala aan gewassen, zoals meloen en citrus. Het zakje is gemaakt van een nieuw ontwikkeld folie dat aan de vereisten voor composteerbaarheid voldoet. "De zakjes kunnen dus mee met het af te voeren gewas wanneer het naar een composteerbedrijf gaat."


Ulti-mite Swirski is genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2018.

De tien genomineerden worden van 7 tot 9 februari 2018 tijdens een speciale tentoonstelling tussen de hallen 20 en 21 (noordzijde) en in de CityCube (zuidzijde) gepresenteerd. In de foyer tussen hallen 20 en 21 wordt op 9 februari 2018 om 14.30 uur de winnaar bekend gemaakt.

Meer dan 70.000 bezoekers uit meer dan 130 landen wereldwijd zullen op de eerste twee beursdagen hun stem op de innovatie van het jaar uit kunnen brengen. Een deskundige jury, bestaande uit leden van alle handelssectoren, heeft uit meer dan 60 kandidaten de tien genomineerden gekozen.

Koppert op de Fruit Logistica
Deze innovatie en onze andere biologische oplossingen van Koppert Biological Systems vindt u ook in de stand in hal 1.2, stand D-10 op de Fruit Logistica. "Onze medewerkers heten u daar graag welkom, waar we u uitleggen wat we voor u kunnen betekenen."
Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018