Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Carrefour Drive opent afhaalpunt op bedrijvencampus

Vanaf 10 januari kunnen de 3000 werknemers op Corda Campus, de technologiecampus in Hasselt, hun boodschappen online bestellen en laten leveren op hun werkplek. De procedure is simpel: via corda.drive.be kiezen ze uit een aanbod van 15.000 verschillende producten. Bestellingen voor 11 uur worden dezelfde dag tussen 16 uur en 19 uur geleverd. De dienst wordt voorlopig aangeboden op maandag, woensdag en vrijdag. "De opening van deze nieuwe drive past volledig binnen onze omnichannelstrategie, die de klant de vrijheid biedt zijn boodschappen in de winkel en online te doen, waar en wanneer het hem uitkomt. Carrefour Drive beantwoordt de vraag van heel wat actieve mensen die niet altijd de tijd hebben om hun boodschappen in een winkel te doen", legt Baptiste van Outryve van Carrefour uit.

Service
"Op Corda Campus draait alles om beleving en innovatie. Met de komst van Carrefour Drive kunnen we de werknemers van de 200 bedrijven op onze campus een nieuwe service aanbieden die hen heel wat tijd bespaart. Bestellen kan online en afhalen kan makkelijk in de Corda Plaza. Er is zelfs een Corda Drive parkeerplaats voorzien zodat sleuren met boodschappen overbodig wordt", zegt Raf Degens, algemeen directeur Corda Campus.De Carrefour Drive op Corda Campus is een pop-up in het hart van de campus. De bestelde boodschappen worden klaargelegd in rekken, koelkasten of diepvriezers. Carrefour voorziet ook heel wat lanceringpromo's om de drempel te verlagen.

Voorsprong
VoorsprongCarrefour was de eerste retailer in België die in november 2013 het concept van drive-afhaalpunten voor online boodschappen in België lanceerde. In de jaren die daarop volgden, breidde Carrefour de dienst verder uit en nam het een grote voorsprong op de concurrentie. Het jaar 2017 was daarbij kenmerkend. Zo opende de retailer zo'n 100 nieuwe afhaalpunten en werd Carrefour de eerste en enige die vijf keer per week overal in Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams- en Waals-Brabant en West-Vlaanderen aan huis, of elders, levert. Vorig jaar startte ook de test met Bringr (vandaag Parcify), waarbij particulieren boodschappen vanuit lokale Carrefourwinkels aan huis brengen, en communiceerde de keten in december nog dat klanten voortaan hun boodschappen vier uur na hun bestelling in 16 winkels kunnen afhalen. Carrefour bevestigt nog met andere bedrijven in gesprek te zijn om een drive afhaalpunt op hun site te openen.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018