Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Groenteman Frans van de Polder valt Radio Rijnmond binnen

Tholen - Rijnmond Fit, dat is het thema van de maand januari bij de omroep RTV Rijnmond. Presentatoren Ruud de Boer en Chantal Quak gaan voorop in de strijd tegen de kilo's en zien heel wat af in de sportschool. Trouwe luisteraar Frans van de Polder van de gelijknamige groente- en fruitwinkel vond dat niet genoeg. Hij overdonderde presentator Ruud de Boer tijdens de uitzending met een dienblad vol groenten en fruit. "Ik heb nog nooit zoveel groenten en fruit in mijn klauwen gehad", roept Ruud de Boer uit. De presentator was zo verbouwereerd dat Frans zomaar 2 minuten lang volop aandacht kreeg bij de radiozender. Ruud plaatste het ook op zijn Facebookaccount en in het filmpje is meteen te horen hoe Frans is in het promoten van groenten en fruit.


"RTV Rijnmond staat bij mij altijd op in de winkel en Ruud de Boer is zo'n komische vent. Dus ik dacht ik ga gewoon even langs", vertelt Frans. "Je hebt winkeliers die in hun winkel zitten wachten tot er klanten komen maar niets doen is voor mij geen optie. Als ik dingen zie of hoor en een idee krijg, stap ik er meteen op af. Natuurlijk denk ik er altijd wel bij na of het goed is voor mijn PR en of ik er reclame mee kan maken. Ik doe niets iets voor jan joker. Op de radio hebben ze nu een aantal keer mijn naam gehoord. Als ik reclame maakt met bloemkool voor een euro, krijg ik er geen spontane reactie op maar zoiets als dit vinden de mensen leuk. Veel klanten hebben het gehoord en maken er een opmerking over."

Januari is een maand dat consumenten weer vol goede voornemens zitten en dat merkt Frans ook in de winkel. "Er is echt meer vraag naar gezonde producten. De mensen willen graag gezonde sapjes en smoothies en vragen naar grapefruit en andere citrusproducten."


Publicatiedatum :
Author:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018