Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Uitgebreid trackrecord in ontwerp en realisatie van huisvesting voor de foodsector"

Heembouw is een van de exposanten op de Fruit Logistica. "Met ons uitgebreide uitgebreid trackrecord in ontwerp en realisatie van huisvesting voor de food en food gerelateerde sector, laten we hier onze (potentiële) klanten zien wat we voor hen kunnen betekenen en welke toegevoegde waarde we kunnen leveren", vertelt Commercieel Directeur Rinus Verhey.



"Op de stand laten wij onze bezoekers kennismaken met enkele van onze laatste innovaties. Hoe kan data onze klanten helpen de ideale plek voor hun bedrijfshuisvesting te vinden? Wat kan smartlighting voor een gebouw betekenen? Hoe kan dé ideale vestigingslocatie worden bepaald op basis van de mobiliteitsscan van Simacan en de Heembouw gronddatabank, waarmee geld wordt bespaard op transportkosten? En hoe kunnen klanten hun gebouw met alle installaties daarbinnen optimaal beheren met de simpele app DOCCCONTROL", somt Rinus op.

"Daarnaast blijven we natuurlijk doorgaan met het ontwerpen en realiseren van gebouwen die naadloos passen om het productieproces van onze klanten. Zien is geloven. Met virtual reality kunnen bezoekers op onze stand een aantal van onze meest recente projecten en ontwerpen beleven."

Heembouw is te vinden in het Holland Paviljoen, hal 3.2 stand C-19.

Voor meer informatie:
Rinus Verhey
Heembouw
Tel: 071-3320050
r.verhey@heembouw.nl
www.heembouw.nl
Publicatiedatum: