Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"AH: "Klanten stimuleren meer groenten en fruit te eten"

Albert Heijn stimuleert zijn klanten om meer groeten en fruit te eten. De supermarktketen organiseert van 15 tot en met 24 januari de Kickstart 10-daagse, inhakend op de goede voornemens waar we in januari massaal mee aan de slag gaan.

Via de website van de supermarktgigant kunnen deelnemers zich aanmelden. Daar vinden zij in een online boekje 10 dagmenu's met diverse tips om gezond te eten. Facebook is de plaats waar deelnemers elkaar kunnen vinden en ervaringen kunnen delen.

"Albert Heijn vult dagelijks zo'n 5 miljoen borden in Nederland en ziet dat als een grote verantwoordelijkheid", verklaart de retailer. "Zo stimuleren we klanten om meer groente en fruit te eten, bijvoorbeeld door met leveranciers nieuwe gezonde producten te ontwikkelen zoals groente- en fruitspreads, courgette spaghetti of nieuwe verspakketten waarmee je binnen een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet."

"De Kickstart 10-daagse is de volgende stap in de missie om Nederland gezond én lekker te laten eten", meldt de website van Albert Heijn. De supermarkt is ook bezig nieuwe gezonde producten te ontwikkelen in samenwerking met leveranciers, zoals groenten- en fruitspreads, courgette-spaghetti en verspakketten waarmee de klant binnen een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel kan zetten.

Bron: Albert Heijn

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018