Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

In de “Spotlight”: Primeurs en innovaties op de Fruit Logistica 2018

Fruit Logistica presenteert wereld-, Europese- en beursprimeurs van de webportal Spotlights. Vanaf vandaag kunnen bezoekers zich via de link "Spotlight - De primeurs en innovaties van de Fruit Logistica 2018" voorbereiden op de beurs. Alle Spotlight bijdragen staan in het Duits, Engels, Spaans en - dit jaar voor de eerste keer - in het Italiaans. Van de tot nu toe 68 verschenen Spotlight-bijdragen zijn 23 daarvan wereldprimeurs en 11 Europese primeurs.
 
Wilfried Wollbold, Global Brand Manager van de Fruit Logistica: "Naast haar onbetwiste positie als business- en informatieplatform breidt de Fruit Logistica haar leidende rol als innovatieplatform met "Spotlight" verder uit. "Het doet ons genoegen, dat onze nieuwe exposanten de Fruit Logistica zien als de ideale plaats voor het presenteren van hun primeurs en innovaties. Voor veel bezoekers biedt "Spotlight" de mogelijkheid om vooraf reeds een uitgebreid overzicht te krijgen en zich nog beter op de Fruit Logistica voor te bereiden."
 
Met Spotlight schept de FRUIT LOGISTICA naast de FRUIT LOGISTICA Innovation Award (FLIA), die betrekking heeft op producten en diensten, die in de afgelopen twaalf maanden op de markt werden gebracht en het Future Lab, waar producten worden gepresenteerd, die binnen twee tot vijf jaar de AGF-branche met innovaties kunnen verrijken, een ander formaat voor het innovatieplatform van de Fruit Logistica. Spotlight presenteert de primeurs en innovaties van het lopende jaar en plaatst deze in het juiste perspectief.

Spotlight is een gratis dienst die zich richt op exposanten, bezoekers en journalisten en in de website van de Fruit Logistica onder Persdienst, Bezoekers en in de Virtual Market Place is geïntegreerd.

Klik hier voor "Spotlight - De primeurs en innovaties van de Fruit Logistica 2018".

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018