Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Bij Kroon Biologische Verswaren

Nieuwe aanwinst assortiment Van ’t Landtassen

Van 't Landtassen zitten vol biologische groenten en fruit. De producten zijn al in de tas gedaan en kunnen zo worden meegenomen uit de winkel. De consument kan de inhoud van de tas de week ervoor online bekijken. Daarnaast is in de tas wekelijks een recept te vinden met daarop de overige ingrediënten en bereidingswijze voor een voedzame maaltijd. Voor recepten voor de overige producten en andere informatie kan de consument terecht op www.vantlandtas.bio. De gerechten zijn eenvoudig en snel klaar te maken en zijn seizoensgebonden.

Bio-AGF voor natuurvoedingskanaal
De tassen zijn geschikt voor ondernemers in het natuurvoedingskanaal vanwege het makkelijke aspect voor de consument. Deze hoeft namelijk niet diep na te denken over de gezonde hoofdingrediënten van die week. Buiten de consument die boodschappen al het liefst bij de biologische specialist doet, is de tas ook geschikt voor consumenten die hun boodschappen doen bij de reguliere AGF-ondernemer. Deze ondernemer is dan niet genoodzaakt een heel biologisch AGF-assortiment af te nemen maar heeft toch een aanbod voor de consument met interesse in biologisch en biologisch-dynamisch.

Vijf soorten Van 't Landtassen De Van 't Landtas was al verkrijgbaar in vier verschillende soorten tassen: een groentetas met vier soorten groenten voor twee personen, een grote groentetas met vijf soorten groenten afgestemd op vier personen, een fruittas met vier soorten fruit voor één tot twee personen en een combitas met drie soorten groenten en twee soorten fruit voor twee personen.


Nieuwe tas
Kroon Biologische Verswaren heeft een nieuwe tas toegevoegd aan de bestaande reeks Van 't Landtassen. Speciaal afgestemd qua inhoud op één-persoons huishoudens is nu ook een 1-persoons groenten-en fruittas beschikbaar met daarin drie soorten groenten en drie soorten fruit. Gezond en gemak in één tas!

Voor meer informatie:
Kroon Biologische Verswaren
020 6061829
verkoop@kroonbiologisch.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018