Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

MVO-rapport De Jong Verpakking

"Duurzaamheid is echter niet een eenmalige actie"

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een van de doelen van De Jong Verpakking. Het bedrijf vind het belangrijk transparant te communiceren over duurzaamheid en dat wordt gewaardeerd door de klanten.

Afgelopen jaar heeft de Jong diverse punten uit het MVO beleid gepubliceerd, maar nu heeft De Jong Verpakking ook een MVO document. Ze zijn verheugd dit MVO document te kunnen publiceren. Zo kunt u zien wat De Jong Verpakking allemaal doet met de aspecten People, Planet en Profit. Enkele punten die extra benoemd mogen worden volgens William Roelse, commercieel directeur van De Jong Verpakking, zijn het gebruik van 80% gerecycled papier in onze fabriek, het behalen van het Ecostars certificaat en de loopbruggen die door de gehele fabriek zijn aangelegd. 

Roelse: "Omdat wij het belangrijk vinden om te laten zien wat wij doen aan duurzaamheid, is het MVO document beschikbaar op de website. Op deze manier is het zichtbaar voor al onze klanten, leveranciers, NGO's, medewerkers en andere geïnteresseerden. Duurzaamheid is echter niet een eenmalige actie en het document zal daarom ook steeds bijgewerkt worden."

Het volledige document kunt u hier vinden.

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018