Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Rode kiwi en kiwi-mix: nieuwste producten van Jingold

Een kiwi met de nasmaak van tropisch fruit die niet meer lijkt op de die van de traditionele groene en ook gele kiwi's. Half november presenteerde Jingold in Sjanghai de rode kiwi Oriental Red en vervolgens werd hij geïntroduceerd in Bologna, bij Fico Eataly World.Alessandro Fornari, directeur van Jingold verklaart: "We zijn trots om dit product te kunnen presenteren, dat kwaliteit en innovatie vertegenwoordigt en dat de consument kan helpen om de voorkeurssmaak te identificeren. We hebben hard gewerkt en daardoor zijn we het eerste het bedrijf dat van één merk drie variëteiten kan presenteren die allemaal van hoge kwaliteit zijn. We denken dat we op de juiste weg zijn, maar dit is slechts het begin en binnenkort zullen andere noviteiten worden gepresenteerd".Deze vrucht is bestemt om het kiwi-aanbod radicaal te veranderen. Deze kiwi zal grote waardering van de consument ontvangen dankzij zijn organoleptische kenmerken. De hoge zoetheid gecombineerd met de tropische nasmaak maken de rode kiwi ideaal om te voldoen aan de behoeften van nieuwe generaties.


De directeuren Patrizio Neri e Alessandro Fornari.

Het is een product dat doet denken aan exotisch fruit. Een nieuwe smaak die grote kans van slagen heeft", zegt directeur Patrizio Neri.

De kiwi heeft een goed formaat en een uitstekende houdbaarheid. De eerste evaluaties van deze nieuwe vrucht zijn positief: de zoetheid en de exotische smaak worden door de consument erg gewaardeerd.Bij Fico Eataly World heeft Jingold ook verpakkingen geïntroduceerd met de naam 3 kiwi mix. Deze bevat een groene, gele en rode kiwi zodat de consument kan genieten van de karakteristieke eigenschappen van elke variëteit.

Contact:
Jingold SpA

Via Turati 650
47522 Cesena
Tel.: +39 (0)547 317476
Fax: +39 (0)547 417514
Web: www.jingold.it

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018