Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rode kiwi en kiwi-mix: nieuwste producten van Jingold

Een kiwi met de nasmaak van tropisch fruit die niet meer lijkt op de die van de traditionele groene en ook gele kiwi's. Half november presenteerde Jingold in Sjanghai de rode kiwi Oriental Red en vervolgens werd hij geïntroduceerd in Bologna, bij Fico Eataly World.



Alessandro Fornari, directeur van Jingold verklaart: "We zijn trots om dit product te kunnen presenteren, dat kwaliteit en innovatie vertegenwoordigt en dat de consument kan helpen om de voorkeurssmaak te identificeren. We hebben hard gewerkt en daardoor zijn we het eerste het bedrijf dat van één merk drie variëteiten kan presenteren die allemaal van hoge kwaliteit zijn. We denken dat we op de juiste weg zijn, maar dit is slechts het begin en binnenkort zullen andere noviteiten worden gepresenteerd".



Deze vrucht is bestemt om het kiwi-aanbod radicaal te veranderen. Deze kiwi zal grote waardering van de consument ontvangen dankzij zijn organoleptische kenmerken. De hoge zoetheid gecombineerd met de tropische nasmaak maken de rode kiwi ideaal om te voldoen aan de behoeften van nieuwe generaties.


De directeuren Patrizio Neri e Alessandro Fornari.

Het is een product dat doet denken aan exotisch fruit. Een nieuwe smaak die grote kans van slagen heeft", zegt directeur Patrizio Neri.

De kiwi heeft een goed formaat en een uitstekende houdbaarheid. De eerste evaluaties van deze nieuwe vrucht zijn positief: de zoetheid en de exotische smaak worden door de consument erg gewaardeerd.



Bij Fico Eataly World heeft Jingold ook verpakkingen geïntroduceerd met de naam 3 kiwi mix. Deze bevat een groene, gele en rode kiwi zodat de consument kan genieten van de karakteristieke eigenschappen van elke variëteit.

Contact:
Jingold SpA

Via Turati 650
47522 Cesena
Tel.: +39 (0)547 317476
Fax: +39 (0)547 417514
Web: www.jingold.it
Publicatiedatum: