Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Tesco werkt mee aan campagne voor gezonde snacks

VK: Co-op plant 100 nieuwe vestigingen in 2018

Tesco werkt mee aan campagne voor gezonde snacks
Tesco werkt mee aan het Change4Life-initiatief van Public Health England. Het initiatief is erop gericht om gezonde snacks voor kinderen te promoten. De keten heeft daarom een aantal producten zoals ananas, Pink Lady-appelen en muesli-repen voor een vaste lage prijs in het assortiment opgenomen. "We weten dat onze klanten willen dat we ze helpen om gezonder te eten. Het kan met name moeilijk zijn om kinderen aan te moedigen om gezonde snacks te eten. Door een breed assortiment aan gezonde snacks te promoten in samenwerking met het initiatief van Public Health England hopen we dat het makkelijker voor huishoudens wordt om een gezonde start van het nieuwe jaar te maken," aldus CEO Matt Davies.
Klik hier om meer te lezen op tescoplc.com

M & S verkoopt retailtak Hong Kong aan Al-Futtaim
De Britse retailer Marks & Spencer heeft zijn afdelingen in Hong Kong en Macau overgedragen aan Al-Futtaim. Al-Futtaim is hierdoor in deze regio's de voornaamste franchisenemer van M&S geworden. Al Futtaim neemt in totaal 27 winkels over, die voorheen direct onder beheer van M&S vielen.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

5% meer omzet voor Jumbo in 2017
Jumbo heeft zijn jaarcijfers over 2017 bekend gemaakt. Volgens IGD, nam de omzet van de keten met 5% toe tot €7,01 miljard. Met het einde van 2017 had Jumbo in Nederland een netwerk van 585 winkels. De keten heeft plannen om met het einde van 2018 tot 600 vestigingen te komen.

VK: Co-op plant 100 nieuwe vestigingen in 2018
Co-op gaat in 2018 100 nieuwe vestigingen openen. In een interview met IGD heeft Stuart Hookins van Co-op aangegeven dat zijn bedrijf werkt aan het openen van minstens 100 nieuwe vestigingen in drie opeenvolgende jaren. "De uitvoerige plannen van Co-op om uit te breiden en winkels te heropenen zijn een fundamenteel onderdeel van onze strategie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties die ons dichter brengen bij zowel onze leden als bij consumenten."

VS: Pick 'n Save zet netwerk van pinautomaten op
Pick 'n Save, dat als merk onder de dochteronderneming Roundy's van Kroger valt, gaat via een partnerschap met WaterStone Bank en het in pinautomaten gespecialiseerde FCTI Inc. een netwerk van 25 pinautomaten aanleggen. Pick 'n Save beheert in de Amerikaanse staat Wisconsin meer dan 100 supermarkten. 
Klik hier om meer te lezen op progressivegrocer.com

VS: 5 winkels in Vermont overgenomen door AG New England
Associated Grocers New England heeft een overeenkomst gesloten om vijf onafhankelijke supermarkten in de omgeving van Vermont over te nemen. Volgens CEO Mike Violette van AG New England zijn de formats van de winkels uniek. "Men werkt hier veel met biologische en lokale producten. Wij zien dit als een manier om toegang tot deze producten te krijgen," aldus Violette.
Klik hier om meer te lezen op supermarketnews.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018