Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"„Niemand is perfect"

Netto maakt aan het begin van het jaar weer plaats voor 'kromme' groenten en fruit

In het kader van haar 'Keiner ist perfekt'-initiatief ('Niemand is perfect') biedt de discounter van 2 tot en met 6 januari 2018 opnieuw in heel Duitsland Duitse klasse 2 appelen en wortelen in haar filialen aan.

Krom, scheef en met kleine schoonheidsfoutjes
Tijdens de actieweek biedt Netto de perfect imperfecte wortelen en appelen uit Duitse teelt nu opnieuw aan het grote publiek aan – en dat niet alleen door prominente plaatsen in de schappen, maar ook met voordelige actieprijzen voor de kwalitatief hoogwaardige producten: zo kost een 2 kg zak appelen een week lang 2,79 euro en een 1 kg zak wortelen 0,59 euro – en dat in alle meer dan 4.170 Netto-filialen in Duitsland.

"Met ons 'Keiner ist perfekt'-initiatief lopen we voor op onze concurrenten. We zijn blij dat deze actie jaar na jaar ook door onze klanten goed wordt ontvangen", aldus Stefanie Adler van Netto. Met de acties die afhankelijk van de beschikbaarheid en Duitse oogstsituatie plaatsvinden, vraagt Netto haar klanten reeds sinds 2013 regelmatig om aandacht voor het onderwerp levensmiddelwaardering. Bovendien versterkt Netto met dit engagement haar jarenlange partnerschappen met telers uit Duitsland.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018