Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Aldi opent eerste winkel in centrum van Kopenhagen

Penny Market opent vier nieuwe winkels in Italië

Aldi opent eerste winkel in centrum van Kopenhagen
Aldi heeft zijn eerste City-winkel geopend in het centrum van Kopenhagen. De winkel is onderdeel van een plan van Aldi om meer te moderniseren. In de winkel worden onder andere vers gebakken brood, verse koffie voor onderweg en een versafdeling onder de naam Fruit&Green aangeboden.
Klik hier om meer te lezen op linkedin.com

Penny Market opent vier nieuwe winkels in Italië

De Duitse discountketen Penny Market heeft in december vier nieuwe winkels geopend in Italië. De nieuwe winkels zijn onderdeel van een groter project voor uitbreiding. De keten wil twee jaar lang €200 miljoen in dit project investeren. Dit project loopt van 2017 tot 2018, waarbij voor 2017 €96 miljoen was gereserveerd.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

De marktaandelen binnen de Franse retailsector

Bron: olivierdauvers.fr

VK: Minder omzet in 2016/2017 voor Booths
De Britse supermarktketen Booths zag in de periode van 2016/2017 zijn omzet afnemen. De omzet daalde met 4,3% tot £263 miljoen (€295,7 miljoen). Volgens CEO Edwin Booth komen de resultaten door de competitieve en gefragmenteerde markt. "Booths gaat zich aanpassen om via bestaande en nieuwe kanalen nieuwe mogelijkheden op de markt aan te boren. Ons prijsplatform wordt steeds verder verfijnd om consumenten aan te spreken, die op zoek zijn naar gebruiksgemak. Ook zorgen we ervoor dat Booths zich blijft onderscheiden. Er gaat een grotere focus op service in de winkels komen. Ook gaan we ons best doen om nieuwe klanten aan te trekken, die voorheen Booths nog niet zagen als een van de supermarkten waar ze normaal langs gaan," aldus Edwin Booth. (IGD)

VS: Kroger breidt "Scan, Bag, Go"-programma uit
Het programma "Scan, Bag, Go" van Kroger wordt uitgebreid naar 400 vestigingen. Het programma komt erop neer dat consumenten in de winkel zelf hun boodschappen in kunnen scannen met een scanner van de winkel of met de eigen Scan, Bag, Go-app op de mobiele telefoon. Vervolgens wordt bij een geautomatiseerde kassa voor de boodschappen betaald.
Klik hier om meer te lezen op drugstorenews.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018