Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

China: trend naar kleinschalige verpakking

"Het verpakken van versproducten heeft duidelijke voordelen. Een goede verpakking verbetert niet alleen het product, maar vermindert ook de kans op schade tijdens het transport. In de afgelopen jaren zijn zaken zoals de voorkeuren van de consument of het belang van een herkenbaar merk veranderd. Daarom stellen onze klanten steeds hogere eisen aan de verpakking. Dit betreft zowel het materiaal als de vormgeving en de prijs," aldus een staflid van de Zhejiang Le Sui New Material Company.


Stafleden inspecteren de machines voor het fabriceren van verpakking

Een machine aan het werk

"Onze oplossingen worden voornamelijk gebruikt voor vers fruit, groenten, snacks en gedroogd fruit. Vers fruit is de belangrijkste categorie. We denken dat kleinschalige verpakking van hoge kwaliteit erg belangrijk op de markt gaat worden. Als dit soort verpakking bij veel klanten aanslaat, wordt dit mogelijk een trend die de komende jaren aanhoudt."

Verschillende soorten verpakking

"Deze trend ontstaat door de voortdurende groei van consumptie binnen China. De kleine verpakkingsoplossingen zijn beter in staat om aan de individuele behoefte van de consument te voldoen. Verschillende soorten klanten hebben uiteraard verschillende eisen. Tijdens het overleg met de klant delen we onze ervaring en doen we voorstellen om prototypes te verbeteren. Op deze manier komen we uiteindelijk tot de meest geschikte soort verpakking voor hun producten."

Het team van Le Sui New Material Company op een beurs.

"Op dit moment is onze belangrijkste markt die van China zelf. De directe handel met Chinese klanten heeft een aandeel van 90% van onze totale omzet. We hebben een brede klantenbasis, die zowel uit telers als uit supermarkten bestaat. Doordat de prijzen voor grondstoffen steeds meer toenemen, wordt ook het verpakkingsmateriaal steeds duurder. We hebben verschillende maatregelen getroffen om de totale kosten te verlagen, zodat we meer voordeel uit de markt kunnen halen. Zulke maatregelen zijn onder andere het implementeren van geavanceerde machines en het versterken van ons management."


Groenten en fruit in verpakking


Verpakking van versproducten

Sheng Fahu
Company name: Zhejiang Le Sui New Material Company Ltd.
Telephone: +86 185 1675 3667
E-mail address: xingfahu@lesui.net.cnPublicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018