Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Jong Verpakking behaalt nieuwe certificaten

De Jong Verpakking heeft in november en december 2017 twee nieuwe certificaten behaald. Het BRC certificaat is opnieuw behaald met een A status. Daarnaast heeft het bedrijf ook vier sterren behaald bij de recente audit van Ecostars.



Bij de jaarlijkse audit van BRC heeft De Jong Verpakking opnieuw de A status behaald. Ondanks de verbouwing en groei in het afgelopen jaar worden alle eisen goed nageleefd volgens de auditors. De duurzame koers die De Jong Verpakking heeft ingezet wordt onderstreept met het Ecostars certificaat. Dit certificaat focust zich op transport en de mooie score van 4 sterren geeft aan dat De Jong Verpakking ook hier goede resultaten haalt. "Vrijwel alle vrachtwagens zijn voorzien van Euro 6 motoren en alle chauffeurs worden gemonitord en getraind in het nieuwe rijden", aldus Ad Smit, Algemeen Directeur van De Jong Verpakking.

Voor meer informatie:
De Jong Verpakking B.V.
Jogchem v.d. Houtweg 20 
2678 HA De Lier
T: 0186-573990 
Publicatiedatum: