Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Albert Heijn en Jumbo waarschuwen voor valse winacties via WhatsApp

Supermarkten Jumbo en Albert Heijn waarschuwen voor nepacties die momenteel circuleren op WhatsApp. Zo melden beide supermarkten op Facebook. Volgens de berichten kunnen mensen een waardebon winnen van bijvoorbeeld 250 euro om zogenaamd het 130-jarige jubileum te vieren van Albert Heijn. Dit blijkt dus niet waar te zijn.


Het valse bericht in de naam van Albert Heijn.

Albert Heijn
Albert Heijn meldt op hun Facebook-pagina: "Er zijn verschillende WhatsApp berichten in omloop, zogenaamd uit naam van Albert Heijn waarbij je een waardebon kan winnen. Deze actie is nep en het gaat hier om een phishing bericht. Ter bescherming van je persoonlijke gegevens raden we je ten zeerste af om dit WhatsApp bericht door te sturen, dan wel op de link in het bericht te klikken." De supermarkt geeft aan er alles aan te doen om deze phishing activiteiten te stoppen. 

Jumbo
Ook Jumbo lijkt getroffen te zijn door de valse winactie. "Helaas zijn er weer nepacties die verspreid worden via social, e-mail en WhatsApp waarbij de naam en het logo van Jumbo worden misbruikt. Hierbij worden bijvoorbeeld waardebonnen van Jumbo van 100 euro, 250 euro of 500 euro aangeboden. Trap hier niet in; dit is oplichterij. Winacties van Jumbo zelf worden altijd doorgelinkt naar een webpagina op jumbo.com. Alle actieve win- en spaaracties van Jumbo staan op www.jumbo.com/acties. We raden je aan om voor meer informatie te kijken op www.jumbo.com/nepacties, meldt de supermarkt.

Bron: Facebook Albert Heijn/ Facebook Jumbo

Publicatiedatum: 22-12-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: