Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Met maaltijden en salades

Spar krijgt supermarkten in Texaco tankstations

Na een pilotfase hebben Spar en EG Group overeenstemming bereikt over de uitrol van Spar express bij alle Texaco tankstations in Nederland, die door EG Group geëxploiteerd worden, zo laat de supermarkt weten.

Begin dit jaar is Spar Nederland in samenwerking met EG Group, de exploitatie-maatschappij van Texaco Benzinestations in de Benelux, gestart met deze formule, die zich richt op winkels bij tankstations. Vanaf begin 2018 wordt gestart met het ombouwen van ongeveer 130 vestigingen en voorzien van een Spar express-winkel. Het plan is per week 2 vestigingen om te bouwen om zodoende uiterlijk medio 2019 klaar te zijn.

Maaltijden en salades
Het Spar-assortiment in de Spar express is afhankelijk van de locatie van het tankstation. Naast grab & go, aangevuld met broden, maaltijden, salades en soepen voor thuisconsumptie bij de tankstations langs de snelweg, zal er ook een aangepast assortiment zijn met grab & go en een ruimer assortiment aan boodschappen voor de tankstations in de buurt.
De supermarkt kent in het buitenland al veel winkels op tankstations. Die ervaring is meegenomen in de ontwikkeling van de Nederlandse SPAR express-winkels. Spar express wordt in Nederland exclusief gebruikt in de samenwerking met locaties van EG Group.

Focus
Jack Dolman, managing director of EG Retail Benelux: "Met SPAR express voegen we een sterk en modern retailmerk toe dat een sterke focus heeft op convenience. Samen met onze andere merkpartners zoals Subway en Lavazza bieden we een sterke propositie aan, wat de moderne consument mag verwachten van een tankstation in Nederland."

Vertrouwen
Ook Spar is verheugd met de samenwerking. Sjaak Kranendonk, algemeen directeur Spar Nederland: "Met EG Group hebben we een ambitieuze partner die vertrouwen heeft in sterke merken om hun tankstations relevanter te maken. Met deze samenwerking voegen we minimaal 130 vestigingen toe waardoor de zichtbaarheid en herkenbaarheid van het Spar-merk zal groeien."

Bron: Spar

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018