Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe veelzijdige banderolleermachine

Machineservice A+P Service uit Jork heeft in samenwerking met het Zwitserse ATS Tanner een nieuwe banderolleermachine op de markt gebracht. De zogenaamde US-2000 kan zowel voor vaste alsook voor variabele banderollengtes ingesteld worden, zodat het banderolleren van verschillende producten mogelijk is zonder het omschakelen van de machine. Om deze reden is deze techniek niet alleen goed bruikbaar bij stengelgroenten zoals asperges, maar ook binnen andere bedrijfstakken.
Flexibel, mobiel en rendabel
Tot de belangrijkste voordelen van de US-2000 horen onder andere de eenvoudige, grotendeels automatische besturing, evenals een groot prestatievermogen. De materiaaltoevoer geschiedt weliswaar handmatig, maar aansluitend wordt het werk overgenomen door een fotocel c.q. voetpedaal. Bij het apparaat met geïntegreerde thermotransferknop kunnen gegevens flexibel op de banderol gedrukt worden, zoals bijvoorbeeld dagelijkse veranderende partijnummers en EAN-codes. Ook het opbrengen van een eigen logo is vaak mogelijk, afhankelijk van de wensen van de klant, zo benadrukt A+P Service. Verschillende programma's zijn direct op het apparaat op te slaan en te raadplegen.

De installaties werken op zo'n manier dat de producten op geen enkele wijze schade toegebracht kan worden. Buiten de genoemde stengelgroenten is het ook mogelijk om bijvoorbeeld appelen op een schaaltje of bessen in een schaaltje met deksel materiaal- en fruitbesparend te banderolleren. Dit alles op een presentabele manier, zoals A+P reeds succesvol heeft bewezen. De machine maakt het mogelijk om zachte, harde en kwetsbare groenten- en fruitproducten te banderolleren.


Asperges en andere stengelgroenten laten zich goed banderolleren met de US-2000

De banderollen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen, kleuren en breedtes en van verschillende materialen (papier en PP-folie). Banderollen kunnen ook individueel naar wens van de klant geproduceerd worden, met en zonder lay-out. De directie van het bedrijf deelt mee overtuigd te zijn van de flexibiliteit, mobiliteit, rentabiliteit en de eenvoudige bediening van de apparaten. Servicebedrijf
De firma A+P Service bestaat sinds meer dan twintig jaar en hoort tot de meest beduidende vakservices voor machines binnen de groenten- en fruitsector. Het bedrijf houdt zich hoofdzakelijk bezig met de handel in nieuwe en gebruikte sorteerinstallaties en verpakkingsmachines. Naast het onderhouden van de meest uiteenlopende installaties houdt A+P Service zich ook bezig met de productie en met het ombouwen van voorhanden zijnde machines. Sorteerinstallaties, verpakkingsapparaten en de meest uiteenlopende transportbanden worden op wens van de klant geproduceerd c.q. aangepast.

Verdere informatie:
A + P Service Peter Schiffmann e.K.
Inh. Peter Schiffmann
Westerminnerweg 19, 21635 Jork
+49-4162-9131993

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018