Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Konzum promoot lokale producten in Kroatië

Aldi drie vestigingen in Portugal

Konzum promoot lokale producten in Kroatië
De supermarktketen Konzum wil Kroatische producten van kleine lokale telers promoten. De keten werkt daarom samen met de telersvereniging Mali Hrvatski Proizvođač aan het project Iz Domaćih Krajeva ("Van binnenlandse regio's). Via dit project wordt een assortiment aangeboden van 500 producten van meer dan 60 kleine telers.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Italië: Toename in supermarktomzet in oktober
Hoewel in oktober de supermarktomzet lager was dan in de maand ervoor, is de omzet jaar op jaar toegenomen. De Italiaanse supermarktsector maakt sinds mei van dit jaar een positieve groeitrend mee.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Aldi opent drie vestigingen in noorden van Portugal
Aldi heeft voor het eerst drie vestigingen geopend in het noorden van Portugal. De keten wil inspelen op de groeiende vraag vanuit de consument door het eigen assortiment aan versproducten uit te breiden. Aldi heeft aangegeven zich te willen onderscheiden van de concurrentie door maximale kwaliteit aan te bieden tegen een minimale prijs. (esmmagazine.com)

VS: Meijer rondt renovaties af
De Amerikaanse keten Meijer heeft de renovatie voltooid van 22 supercenters. De keten wil zijn winkels moderniseren, zodat meer consumenten worden aangetrokken. De nieuwe stijl van de winkels bevat een verbeterde inrichting, een groter assortiment voor gezondheids- en schoonheidsproducten, een verbeterde drogisterij en een nieuwe afdeling voor huisdieren.
Klik hier om meer te lezen op fooddive.com

VS: Kroger opent twee Ruler Foods-winkels
Kroger heeft twee nieuwe Ruler Foods-vestigingen geopend. De nieuwe winkels maken gebruik van de nieuwe vormgeving van de discountketen Ruler Foods. In de winkels is meer aandacht voor de kwaliteit van de voedingsmiddelen. Volgens de nieuwe stijl is de slogan "Measure your savings" ("Meet je kortingen") vervangen door "Simple. Smart. Fresh. For less." (Simpel. Slim. Vers. Voor minder.). Als de winkels succes hebben, wordt de nieuwe stijl doorgevoerd bij de andere vestigingen van de keten.
Klik hier om meer te lezen op fooddive.com

VS: Minder uitbreiding in 2018 voor Fresh Thyme
Fresh Thyme Farmers Market is van plan om in 2018 tien nieuwe vestigingen te openen. In 2017 opende de keten twintig nieuwe winkels. Eerder meldde Fresh Thyme, dat zich als supermarktketen vooral op versproducten focust, dat er plannen waren om met 2020 in totaal 100 nieuwe vestigingen te openen. Onder de tien nieuwe vestigingen bevinden zich minstens twee locaties in Pennsylvania. Dit zouden tevens de eerste vestigingen van Fresh Thyme in deze Amerikaanse staat worden. (supermarketnews.com)

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018