Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Niet meer provinciaal zoals nu het geval is

FAVV opereert vanaf 1 janauri over grotere gebieden in BelgiŽ

Om nog efficiŽnter te kunnen werken, zullen de buitendiensten van het FAVV vanaf 1 januari niet meer per provincie georganiseerd zijn maar wordt er vanaf dan met grotere controle-eenheden gewerkt. De veranderingen grijpen plaats in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Limburg, Waals-Brabant, Luxemburg en Namen.

Provincie
Vanaf 1 januari wordt er binnen het FAVV niet meer gewerkt met 11 provinciale controle-eenheden (PCE's) maar met 9 lokale controle-eenheden (LCE's). Op die manier zullen de verschillende buitendiensten allemaal ongeveer even groot zijn. Dat moet toelaten om in elke LCE de vereiste technische kennis te verzamelen en om nog efficiŽnter te kunnen werken. Voor West-Vlaanderen, Antwerpen, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen en Luik zijn er geen wijzigingen voorzien.

Veranderingen
Het westelijk deel van de PCE Vlaams-Brabant wordt samengevoegd met de PCE Oost-Vlaanderen en zal vanaf 1 januari samen een LCE vormen, gevestigd op de site in Gent. Daarnaast zal het oostelijk deel van de PCE Vlaams-Brabant zal samengaan met de PCE Limburg en samen een LCE vormen. Ze blijven voorlopig werken vanuit de huidige twee sites in Leuven en Hasselt. De PCE Waals-Brabant wordt samengevoegd met de PCE Namen tot een LCE, die zal werken vanuit de site van Bouge.
Vier gemeenten in het zuiden van de provincie Namen (Beauraing, Gedinne, BiŤvre en Vresse-sur-Semois) worden bij de PCE Luxemburg gevoegd tot een nieuwe LCE in Libramont.

Contact
Door de reorganisatie veranderen tevens de mailadressen waarop de bovenstaande buitendiensten kan bereiken. Via deze link zijn de nieuwe mailadressen en de adressen van vestigingen van de LCE's te vinden. Indien mensen niet weten onder welke regio zij vanaf volgend jaar vallen, kunnen zij op de kaart terugvinden wat er voor hen verandert.

Bron: FAVV

Publicatiedatum: 20-12-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: