Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Niet meer provinciaal zoals nu het geval is

FAVV opereert vanaf 1 janauri over grotere gebieden in België

Om nog efficiënter te kunnen werken, zullen de buitendiensten van het FAVV vanaf 1 januari niet meer per provincie georganiseerd zijn maar wordt er vanaf dan met grotere controle-eenheden gewerkt. De veranderingen grijpen plaats in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Limburg, Waals-Brabant, Luxemburg en Namen.

Provincie
Vanaf 1 januari wordt er binnen het FAVV niet meer gewerkt met 11 provinciale controle-eenheden (PCE's) maar met 9 lokale controle-eenheden (LCE's). Op die manier zullen de verschillende buitendiensten allemaal ongeveer even groot zijn. Dat moet toelaten om in elke LCE de vereiste technische kennis te verzamelen en om nog efficiënter te kunnen werken. Voor West-Vlaanderen, Antwerpen, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen en Luik zijn er geen wijzigingen voorzien.

Veranderingen
Het westelijk deel van de PCE Vlaams-Brabant wordt samengevoegd met de PCE Oost-Vlaanderen en zal vanaf 1 januari samen een LCE vormen, gevestigd op de site in Gent. Daarnaast zal het oostelijk deel van de PCE Vlaams-Brabant zal samengaan met de PCE Limburg en samen een LCE vormen. Ze blijven voorlopig werken vanuit de huidige twee sites in Leuven en Hasselt. De PCE Waals-Brabant wordt samengevoegd met de PCE Namen tot een LCE, die zal werken vanuit de site van Bouge.
Vier gemeenten in het zuiden van de provincie Namen (Beauraing, Gedinne, Bièvre en Vresse-sur-Semois) worden bij de PCE Luxemburg gevoegd tot een nieuwe LCE in Libramont.

Contact
Door de reorganisatie veranderen tevens de mailadressen waarop de bovenstaande buitendiensten kan bereiken. Via deze link zijn de nieuwe mailadressen en de adressen van vestigingen van de LCE's te vinden. Indien mensen niet weten onder welke regio zij vanaf volgend jaar vallen, kunnen zij op de kaart terugvinden wat er voor hen verandert.

Bron: FAVV

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018