Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Poiesz is beste supermarkt van 2017

Poiesz is uitgeroepen tot 'Beste supermarkt 2017' en haalt op basis van klantwaardering de hoogste score met een 7,82. Dit blijkt uit het GfK Supermarkt Rapport 2017. 

In het GfK Supermarkt Rapport beoordeelt de klant de supermarkten op 'lage prijzen', 'aanbiedingen', 'versafdeling', 'kwaliteit', 'voorraad', 'breedte assortiment', 'personeel', 'winkelgemak'en 'winkeluitstraling'. Poiesz scoort het hoogste op winkelgemak en winkeluitstraling maar krijgt ook op de overige aspecten hoge waarderingen. Alleen op lage prijzen scoort de keten onder het gemiddelde. 

Het GfK Supermarkt Rapport verschijnt ÚÚn keer per jaar, heeft een nieuwe opzet en vervangt het GfK Kerst/Zomer Rapport. 
Nettorama en Jan Linders zitten vlak achter Poiesz en behalen de 2e en 3e plaats in de waarderingsranking van het GfK Supermarkt Rapport. 
In het vernieuwde GfK Supermarkt Rapport wordt alleen naar waardering gekeken, waardoor er een verschuiving zichtbaar is. Waren het voorheen de landelijke supermarktketens, zo zien we nu de regionale supermarkten bovenaan in de ranking. 

De volledige uitslag van het GfK Supermarkt Rapport 2017, de details per formule en verdere resultaten van het onderzoek staan in Foodmagazine dat vrijdag 22 december a.s. verschijnt.


Publicatiedatum: 20-12-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: