Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Australische Nutrano lid World Banana Forum

Het Australische Nutrano Produce Group heeft zich als eerste Australische bedrijf aangesloten bij het World Banana Forum, dat samenwerkt aan een duurzame bananenteelt en -handel.



Het Forum werd in 2009 opgericht foor de VS en brengt belanghebbenden uit de sector samen om overeenstemming te bereiken om de sector te verduurzamen.
Steven Chaur, CEO van Nutrano, vertelt dat het een belangrijke stap is in de missie van het bedrijf. "Bananen zijn het favoriete fruit in Australiƫ en Nutrano is de grootste leverancier aan de retailers hier, waaronder Woolworths, Aldi en lokale winkels."

Volgens Steven levert deelname aan het forum voordelen op voor de toekomstige relaties en partnerschappen. "Het forum is het grootste wereldwijde netwerkorgaan in de bananensector met leden in Latijns-Amerika, de Cariben, Afrika, Aziƫ, Europa en Noord-Amerika."

Meer informatie:
Mr Steven Chaur 
Nutrano Produce Group
Tel: +61 3 9428 1748 
Publicatiedatum: