Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michiel Gerritsen stopt als voorzitter NFO

Michiel Gerritsen is niet beschikbaar voor een nieuwe periode als voorzitter van de NFO. De NFO kijkt met dank en veel waardering terug op de inzet van Michiel als voorzitter de afgelopen vier jaar en zijn lange inzet voor de NFO in de periode 1979-1999, zo melden zij. De huidige periode van Michiel loopt tot medio volgend jaar. Na de jaarwisseling start de NFO de procedure op om te komen tot een nieuwe voorzitter, zo laat de NFO zelf weten.


Michiel Gerritsen stopt als voorzitter bij de NFO. 

Samenwerkingsverband
Michiel heeft zich de laatste vier jaar ingezet om innovatie in de sector te behouden. Dit heeft geresulteerd tot een succesvol samenwerkingsverband van NFO, Fruitconsult, WUR, CAF. Proeftuin Randwijk staat weer duidelijk op de kaart. Ook voor arbeidszaken heeft hij zich hard gemaakt waardoor de regeling piekarbeid nog steeds toegepast kan worden en de WW-premie voor kortdurende arbeid structureel is verlaagd. Voor gewasbescherming is zijn inzet tweeƫrlei geweest. Oog voor de korte en de lange termijn. Zonder korte termijnbeleid is er bij dit ingewikkelde dossier voor ondernemers onvoldoende perspectief voor de lange termijn. Maar andersom geldt net zo goed. Zonder visie en ambitie is er weinig kans op resultaat voor de korte termijn. Dankzij zijn visie en ambitie is de NFO de laatste jaren met succes in staat geweest om bijvoorbeeld vrijstellingen voor de sector binnen te slepen. De visie en ambitie voor de lange termijn is hard nodig om dat de wijze van gewasbescherming het komende 10-15 jaar flink zal veranderen.
Michiel heeft al deze resultaten kunnen behalen vanwege zijn uitstekende netwerk zijn passie voor de fruitteelt, openheid en resultaatgerichtheid.

Bron: NFO
Publicatiedatum: